Loopbaancoach Stefanie Verboven over combinatie werk-privé

Loopbaancoach Stefanie Verboven over combinatie werk-privé

De balans bewaken tussen werk en privé is een uitdaging waar veel klanten vragen over hebben. Je werk goed doen en liefst doorgroeien, je huishouden ordenen, je kinderen opvoeden, hobby’s hebben, tijd voor je relatie en een rijk sociaal leven. Al deze ballen willen we in de lucht houden. Maar dat is een bijna onmogelijke opdracht. Dit werkt heel frustrerend en dwingt ons soms om keuzes te maken.

Het is dus nuttig om deze balans uit te diepen binnen de loopbaanbegeleiding. Welke zaken brengen me echt vreugde? Waar mag ik niet op beknibbelen? Wat is belangrijk voor mij in mijn werk en in mijn leven? Waarop kan ik best focussen?

Een goede balans vinden tussen werk en privé is belangrijk voor je welzijn. Binnen loopbaanbegeleiding maken we hier tijd voor en zorgen we dat je een concreet beeld krijgt van jouw energiegevers en -vreters. Op die manier overlaad je jouw balans niet met energievreters. Zo kan je zoveel mogelijk voldoening halen uit je werk en je batterijen opladen in je privé.