Loopbaancoach Git Vandenborne over een loopbaan combineren met zorg

Loopbaancoach Git Vandenborne over een loopbaan combineren met zorg

Als mantelzorger is het niet evident om je loopbaan te sturen zoals jij het idealiter wil. De tijd die je aan de zorg voor je geliefden besteedt, gaat vaak ten koste van je loopbaan of omgekeerd. Je moet hierbij keuzes maken die niet altijd makkelijk te maken zijn en waarbij veel vragen rijzen:

  • Hoe bereik je een bevredigend evenwicht?
  • Hoe organiseer ik de zorg zodat ik mezelf niet vergeet?
  • Hoe blijf ik op lange termijn gelukkig met de combinatie?
  • Wat betekent werk voor mij?
  • Welke zorg kan ik uitbesteden?
  • Waar voel ik mij goed bij?

Er zijn heel wat ballen in de lucht te houden als mantelzorger.

Loopbaanbegeleiding kan jou helpen om dit evenwicht te vinden. Samen maken we een werkpersoonlijkheidsprofiel op en zoeken we naar jouw prioriteiten, energiegevers en -vreters.  We focussen hierbij in de eerste plaats op jouw functie als mantelzorger en hoe die bevredigend te combineren is met wat jij belangrijk vind in je loopbaan. We kijken daarbij ook naar wie of wat je daarvoor nodig hebt.