Loopbaanbegeleiding en burn-out

Eerste loopbaancheque

Een burn-out belemmert je zicht op wie je bent, wat je nodig hebt en wat je motiveert in een job. In dit eerste traject helpt loopbaanbegeleiding je om een antwoord te zoeken op deze vragen. Je krijgt je zelfvertrouwen terug en je kijk op je job krijgt meer breedte en diepte.

AanZet biedt een goede en degelijke ondersteuning. Zelfs al ben je nog niet voldoende hersteld of klaar om de arbeidsmarkt opnieuw te betreden.

Loopbaanbegeleiding brengt rust en geeft perspectieven.

Tweede loopbaancheque

In het tweede traject helpt loopbaanbegeleiding mensen bij hun herintrede op de arbeidsmarkt. Deze cheque wordt pas opgenomen als je er klaar voor bent en moet dus niet aansluiten op de eerste cheque.

Je neemt de draad opnieuw op in je huidige job

De loopbaanbegeleider maakt samen met jou een actieplan op waar o.a. je valkuilen en blokkades in beschreven worden en hoe deze best moeten aangepakt worden. Op regelmatige tijdstippen wordt er overlopen of dit actieplan goed werkt en of er nog moet aan gesleuteld worden.


Je kan niet meer terug naar je huidige job

De loopbaanbegeleider bereidt samen met jou het afrondingsgesprek met je baas voor, en helpt je ook beter voorbereid te zijn voor een nieuwe job. Deze begeleiding omvat het actualiseren van je cv en je sollicitatiebrief, het oefenen van een sollicitatiegesprek …