Coaches overzicht

Coach Ann Vogels

Coach Ann Vogels

Locatie

Regio: Berchem, Borgerhout, Mortsel, Boechout, Wilrijk en Hoboken

Bekijk ligging kantoor

Contacteer Ann

Wie is Ann Vogels

Aan den lijve heb ik ondervonden hoe een foute studiekeuze leidt tot verkeerde jobs. Het was pas toen ik mijn Bachelor in de Gezinswetenschappen behaalde dat de jobs interessant werden. Ik was 41 jaar en een moeder van vier kinderen toen ik afstudeerde.

Sindsdien werk ik in de sector van “arbeid”, ondertussen al 17 jaar en nog steeds met heel veel plezier. Ik heb zowel werkenden als werkzoekenden begeleid in beroepsopleidingen en loopbaantrajecten.

Sterke kanten

Vanuit mijn persoonlijkheid inzichten bijbrengen en terug vertrouwen geven.

Opleiding

2014:  Getuigschrift Coaching en Counselling in organisaties aan de Interactie Academie
2010:  Getuigschrift Attitudegericht Interview aan de School for Recruitment
2008:  Opleiding tot Loopbaancoach bij SLN, Gent
2000:  Bachelor in de Gezinswetenschappen aan het Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen in Brussel
1980:  Graduaat Sociaal Werk aan de Sociale Hogeschool in Antwerpen

Een paar getuigenissen van klanten van coach Ann Vogels

Leen, 23 jaar, student

“Hoewel ik in mijn masterjaar zat van een vrij specifieke wetenschappelijke richting, bleef ik me toch afvragen wat ik zou doen eenmaal mijn diploma binnen was. Daarom besloot ik loopbaanbegeleiding te proberen. Door middel van testen en gesprekken werden mijn sterktes, zwaktes en noden zeer duidelijk.

Het was grappig om te zien hoe die testen zo duidelijk weergaven wie ik was. Het opende mijn ogen. Ik heb nu een veel beter idee over wat ik wil in een job en wat ik moet vermijden. Bovendien sta ik door de loopbaanbegeleiding veel sterker in mijn schoenen als het eerste sollicitatiegesprek er weldra is.”

Eef, 44 jaar

Omdat ik simpelweg het gevoel heb dat zij binnen hun sector zeer degelijk werk leveren. In de beperkte tijd kom je toch tot een grondig resultaat. Je voelt je ook emotioneel ondersteund.

Evelien, 32 jaar

Tijdens het loopbaantraject kreeg ik totaal onverwacht mijn ontslag. Ik was terneergeslagen en wist niet welke kant ik uit kon. Ann was voor mij een onmisbare schakel op dat moment. Ze wist met haar ervaring en nuchtere kijk op mijn carrière alles perfect in goede banen te leiden waardoor ik met meer vertrouwen aan mijn sollicitaties begon. Voor de cheque was afgerond vond ik een nieuwe baan. Nu zes maanden later kan ik zeggen dat ik zeer gelukkig ben.

Nico, 27 jaar

Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen, niet alleen op werkgebied maar ook op persoonlijk vlak. Het is ongelooflijk nuttig geweest.

MI

ik vond een nieuwe job en ben deze week gestart. De zoektocht was niet gemakkelijk. Ik deed veel gesprekken zonder een succeservaring. Maar ik bleef mezelf en wist dankzij de begeleiding wat ik wil in een job. Dit ben ik steeds voor ogen blijven houden. En uiteindelijk heeft dit geloond. Nogmaals bedankt voor de goede begeleiding en het advies Ann.

KE

“Nogmaals bedankt voor de begeleiding Ann. Ik heb er op verschillende vlakken gigantisch veel aan gehad. Je doet dat zeer ervaren, confronterend en houdt een spiegel voor. Op een respectvolle en rustige manier. Dankjewel.”

Visie coach Ann Vogels

Waarom studiekeuzebegeleiding volgen? Het kan je veel tijd besparen. Ann, de zaakvoerster van AanZet, kan er over meespreken.

Coach Ann Vogels over combinatie werk-privé

De balans werk-privé speelt het hardste bij jonge ouders die met de komst van kinderen een nieuw evenwicht zoeken en 50-plussers die meer willen profiteren van het leven. Ik merk wel een algemene tendens om meer ruimte te maken voor vrije tijd.