Coaches overzicht

Coach Ann Vogels

Coach Ann Vogels

Locatie

Regio: Berchem, Borgerhout, Mortsel, Boechout, Wilrijk en Hoboken

Bekijk ligging kantoor

Contacteer Ann

Wie is Ann Vogels

Aan den lijve heb ik ondervonden hoe een foute studiekeuze leidt tot verkeerde jobs. Het was pas toen ik mijn Bachelor in de Gezinswetenschappen behaalde dat de jobs interessant werden. Ik was 41 jaar en een moeder van vier kinderen toen ik afstudeerde.

Sindsdien werk ik in de sector van “arbeid”, ondertussen al meer dan 20 jaar, en nog steeds met heel veel plezier. Ik heb zowel werkenden als werkzoekenden begeleid in beroepsopleidingen en loopbaantrajecten.

Sterke kanten

Vanuit mijn persoonlijkheid inzichten bijbrengen en terug vertrouwen geven.

Opleiding

2021: Opleiding mentaal kapitaal coach Better minds at work
2021: Act opleiding online Allegre
2016-2018: Postgraduaat intervisie, supervisie en coaching aan de A.P. Hogeschool in Antwerpen
2014:  Getuigschrift Coaching en Counselling in organisaties aan de Interactie Academie
2010:  Getuigschrift Attitudegericht Interview aan de School for Recruitment
2008:  Opleiding tot Loopbaancoach bij SLN, Gent
2000:  Bachelor in de Gezinswetenschappen aan het Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen in Brussel
1980:  Graduaat Sociaal Werk aan de Sociale Hogeschool in Antwerpen

Een paar getuigenissen van klanten van coach Ann Vogels

EV, student

Ik ben studiekeuzebegeleiding gaan volgen bij AanZet om te ontdekken wat me ligt, maar vooral waar ik me goed bij zou voelen op lange termijn. Via mijn coach Ann kwam ik er achter dat het te veel aan  theorie mijn goed gevoel wegnam. Ann stuurde me bij, liet me mijn sterke en zwakke punten zien en via de testen kreeg ik enkele concrete opties voorgeschoteld.   Momenteel zit ik mijn 2de jaar en alles loopt prima. Ik ben gelukkig in mijn studie en heb een duidelijk idee wat voor soort job ik later wil doen. De studiekeuzebegeleiding van AanZet is echt een aanrader.

YW

Jouw fijne begeleiding en het positieve effect op mijn loopbaan en alles daarbuiten, doet snel de ronde bij de familie. Mijn broer zal dankzij de succeservaring die ik had, contact opnemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

MJ

Ann deed mij inzien dat er meer is dan hard werken en geld verdienen. Via mijn burn-out leerde ze mij dat er meer is in het leven en dat ik een creatieve weg moet inslaan. Bedankt voor dit inzicht Ann. Zonder jou was ik nog steeds aan het voortploeteren.

KC

De testen zijn griezelig accuraat. Dankzij Ann kreeg ik een goed zicht op mijn werkpersoonlijkheid, talenten en valkuilen. Toen ik binnenkwam, lag ik in de knoop met mezelf. Ik ben nu zelfverzekerder en weet beter waar ik moet op letten bij sollicitaties.

LT

Ik kreeg inzicht in waarom ik vastzit in mijn huidige functie. Ik weet nu beter naar waar ik op zoek moet. En minstens even belangrijk: zo lang ik geen nieuwe job heb, weet ik wat ik kan doen om mijn huidige job attractiever en meer op maat te maken.

AE

Coach Ann slaagt erin om je op een juiste manier aan introspectie te laten doen, en ze weet het dan ook heel goed terug te koppelen aan de realiteit en jouw karakter. Haar inzicht bleek zeer waardevol, en ik kan ze daarom enkel aanbevelen. Ze heeft me uitzonderlijk goed verder geholpen.

Visie coach Ann Vogels

Waarom studiekeuzebegeleiding volgen? Het kan je veel tijd besparen. Ann, de zaakvoerster van AanZet, kan er over meespreken.

Coach Ann Vogels over combinatie werk-privé

De balans werk-privé speelt het hardste bij jonge ouders die met de komst van kinderen een nieuw evenwicht zoeken en 50-plussers die meer willen profiteren van het leven. Ik merk wel een algemene tendens om meer ruimte te maken voor vrije tijd.