Coaching bij AanZet tijdens corona

Coaching bij AanZet tijdens corona

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvend infogesprek.

Door Corona en het advies om face to face contacten in de mate van het mogelijke te vermijden, biedt AanZet ook de mogelijkheid via videochat een coaching te volgen. De keuze om het traject face to face of online te volgen ligt bij jou. De coaches bouwden hier ondertussen al heel wat ervaring in op en klanten zijn zeer tevreden over het verloop van deze online gesprekken.


Hoe verloopt deze e-coaching?
Videochat kan via Google hangouts, Skype, Whatsapp, Zoom,… Voor een aantal van deze applicaties hoef je als klant zelf niets te installeren op je computer. Bij Zoom, Google hangouts en Skype kan de coach een link bezorgen. Wanneer je op deze link klikt, komt je in de videochat terecht. De opdrachten bespreek en verwerk je met de coach via een gedeeld scherm en krijg je nadien van de coach doorgestuurd.

Als je recht hebt op VDAB loopbaancheques (minstens 7 jaar werkervaring), kan je deze sessies betalen met VDAB loopbaancheques. Je betaalt dan maar € 11,50 per uur voor 7 uur loopbaanbegeleiding. Heb je minder dan 7 jaar werkervaring? Ook dan helpen je we je graag verder met 1 van onze trajecten op maat.

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvend infogesprek.