Coaches overzicht

Coach Stefanie Verboven

Locatie

Regio: Noord-Limburg (Overpelt, Neerpelt, Lommel, Hechtel-Eksel, Peer, Bree, Bocholt, Hamont-Achel, Leopoldsburg)

Bekijk ligging kantoor

Contacteer Stefanie

Wie is Stefanie Verboven

Als sociaal werker deed ik ervaring op in de sector van personen met een handicap en binnen het OCMW. In mijn huidige hoofdjob als lector aan UCLL hogeschool, binnen de opleiding Graduaat Maatschappelijk Werk, werk ik mee aan de professionalisering van toekomstige Maatschappelijk Werkers. Mijn studenten geef ik graag mee dat het belangrijk is om jezelf goed te leren kennen en te zoeken naar een job die in de lijn ligt van je talenten.

‘Werk’ is een van de belangrijkste thema’s in het leven van mensen. Wanneer een job echt bij je past, geeft dit je bakken vol energie. Wanneer een job je niet ligt, moet je je doorheen de dagen slepen. In mijn eigen persoonlijke zoektocht naar ‘wat is voor mij belangrijk in een job’, heb ik aan de lijve ondervonden dat kwaliteitsvolle loopbaanbegeleiding het verschil kan maken. Door me te heroriënteren en uiteindelijk de job te vinden die het best bij mijn talenten, mijn leven en mijn gezin past, ga ik nu als een ‘contente mens’ door het leven. Dit neem ik ook graag mee in de loopbaantrajecten van mijn klanten. Het samen zoeken naar wat, op dat moment in je leven en met de capaciteiten die je hebt, het beste past bij jou, geeft me veel voldoening.

Ik leerde zaakvoerster Ann Vogels kennen tijdens een postgraduaat opleiding. Haar inzichten en concrete aanpak binnen AanZet werken heel aanstekelijk. De grootste troef van AanZet is dat kwaliteitszorg er centraal staat. Met veel enthousiasme en trots vertegenwoordig ik AanZet in Limburg.
.

Sterke kanten

Empathisch, open en eerlijk

Positieve en motiverende aanpak

Inzichten geven met het oog op persoonlijke en professionele ontwikkeling

Opleiding

2021: Lerarenopleiding
2018: Opleiding en stage loopbaanbegeleider, AanZet Coaching
2014: Master Sociaal Werk, UAntwerpen
2011: Bachelor Sociaal Werk, Thomas More Geel

Een paar getuigenissen van klanten van coach Stefanie Verboven

DM

Ik ben erg tevreden over de loopbaanbegeleiding. Het traject was volledig aangepast aan mijn eigen tempo waardoor Ik grote stappen vooruit kon zetten.  Mijn motivatie en zelfvertrouwen kregen daardoor een boost.  En de uitkomst is fantastisch. Ik heb een nieuwe job waardoor ik met plezier uitkijk naar de toekomst. Bedankt Stefanie!

LB

Ik wist niet goed wat ik wou waardoor alles interessant leek op werkvlak. Nu is alles veel duidelijker. Ik ga opnieuw studeren en sta volledig achter die keuze. Bedankt Stefanie.

SM

Dankzij coach Stefanie heb ik een beter zicht gekregen op wat voor mij belangrijk is in een job. Ik raad iedereen aan om loopbaanbegeleiding te volgen omdat je op een persoonlijke manier geholpen wordt in je zoektocht naar een goede job voor jezelf. Daarbij houdt de coach rekening met je karakter, persoonlijkheid, thuissituatie en je eigen mogelijkheden.

EG

De vraag die al meer dan ’n jaar door m’n hoofd spookte, is eindelijk klaar en duidelijk beantwoord door Stefanie. Ik ben tot zeer interessante inzichten gekomen over mezelf! Het was een leerzame en verrijkende coaching! Als je twijfelt over wat je wilt (of denkt te willen), is loopbaanbegeleiding volgen een héél interessante manier om daarachter te komen. Niet twijfelen, gewoon doen!

JKV

Ik kon me geen betere begeleidster bedenken dan Stefanie. Ze pushte me telkens om verder te gaan, ook als ik dacht dat ik er reeds was. Ze stond me tijdens het solliciteren met raad en daad bij. Ik ben haar hier zeer dankbaar voor. Door de deskundigheid en open sfeer waarin er ruimte is voor persoonlijke begeleiding raad ik iedereen aan om loopbaanbegeleiding te volgen bij AanZet.

Visie coach Stefanie Verboven

Moet je bij loopbaanbegeleiding altijd veranderen van job? En wat als ik dat niet wil? Onze coach Stefanie vertelt je er alles over in dit filmpje.

Loopbaancoach Stefanie Verboven over combinatie werk-privé

De balans bewaken tussen werk en privé is een uitdaging waar veel klanten vragen over hebben. Je werk goed doen en liefst doorgroeien, je huishouden ordenen, je kinderen opvoeden, hobby’s hebben, tijd voor je relatie en een rijk sociaal leven. Al deze ballen willen we in de lucht houden. Maar dat is een bijna onmogelijke opdracht. Dit werkt heel frustrerend en dwingt ons soms om keuzes te maken.

Het is dus nuttig om deze balans uit te diepen binnen de loopbaanbegeleiding. Welke zaken brengen me echt vreugde? Waar mag ik niet op beknibbelen? Wat is belangrijk voor mij in mijn werk en in mijn leven? Waarop kan ik best focussen?

Een goede balans vinden tussen werk en privé is belangrijk voor je welzijn. Binnen loopbaanbegeleiding maken we hier tijd voor en zorgen we dat je een concreet beeld krijgt van jouw energiegevers en -vreters. Op die manier overlaad je jouw balans niet met energievreters. Zo kan je zoveel mogelijk voldoening halen uit je werk en je batterijen opladen in je privé.