Coaches overzicht

Coach Stefanie Verboven

Locatie

Regio: Overpelt, Neerpelt en Bree

Bekijk ligging kantoor

Contacteer Stefanie

Wie is Stefanie Verboven

Als sociaal werker deed ik ervaring op in de sector van personen met een handicap en binnen het OCMW. In mijn huidige hoofdjob bij Lus vzw breng ik samen met mensen ‘beweging’ in hun persoonlijk netwerk. Door opnieuw in verbinding te staan met vrienden en familie voelen mensen zich beter omringd en gesteund. Ook in de werkcontext is het belangrijk om in beweging te blijven en te zoeken naar wat in de lijn ligt van jouw toekomstverwachtingen.

‘Werk’ is een van de belangrijkste drijfveren in het leven van mensen. Wanneer een job echt bij je past, geeft dit je bakken vol energie. Wanneer een job je niet ligt, moet je je doorheen de dagen slepen. In mijn eigen persoonlijke zoektocht naar ‘wat is voor mij belangrijk in een job’, heb ik aan de lijve ondervonden dat kwaliteitsvolle loopbaanbegeleiding het verschil kan maken tussen werken of thuis zijn, tussen heroriënteren of blijven steken in een job die niet passend is.

Ik leerde zaakvoerster Ann Vogels kennen tijdens een postgraduaat opleiding. Haar inzichten en concrete aanpak binnen AanZet werken heel aanstekelijk. De grootste troef van AanZet is dat kwaliteitszorg er centraal staat. Met veel enthousiasme en trots vertegenwoordig ik AanZet in Limburg.

Sterke kanten

Empathisch, open en eerlijk

Positieve en motiverende aanpak

Inzichten geven met het oog op persoonlijke en professionele ontwikkeling

Opleiding

2018: Opleiding en stage loopbaanbegeleider, AanZet Coaching
2014: Master Sociaal Werk, UAntwerpen
2011: Bachelor Sociaal Werk, Thomas More Geel

Een paar getuigenissen van klanten van coach Stefanie Verboven

SM

“Dankzij coach Stefanie heb ik een beter zicht gekregen op wat voor mij belangrijk is in een job. Ik raad iedereen aan om loopbaanbegeleiding te volgen omdat je op een persoonlijke manier geholpen wordt in je zoektocht naar een goede job voor jezelf. Daarbij houdt de coach rekening met je karakter, persoonlijkheid, thuissituatie en je eigen mogelijkheden.”

EG

“De vraag die al meer dan ‘n jaar door m’n hoofd spookte, is eindelijk klaar en duidelijk beantwoord door Stefanie. Ik ben tot zeer interessante inzichten gekomen over mezelf! Het was een leerzame en verrijkende coaching! Als je twijfelt over wat je wilt (of denkt te willen), is loopbaanbegeleiding volgen een héél interessante manier om daarachter te komen. Niet twijfelen, gewoon doen!”

JKV

“Ik kon me geen betere begeleidster bedenken dan Stefanie. Ze pushte me telkens om verder te gaan, ook als ik dacht dat ik er reeds was. Ze stond me tijdens het solliciteren met raad en daad bij. Ik ben haar hier zeer dankbaar voor. Door de deskundigheid en open sfeer waarin er ruimte is voor persoonlijke begeleiding raad ik iedereen aan om loopbaanbegeleiding te volgen bij AanZet.”

Visie coach Stefanie Verboven

Moet je bij loopbaanbegeleiding altijd veranderen van job? En wat als ik dat niet wil? Onze coach Stefanie vertelt je er alles over in dit filmpje.

Loopbaancoach Stefanie Verboven over combinatie werk-privé

De balans bewaken tussen werk en privé is een uitdaging waar veel klanten vragen over hebben. Je werk goed doen en liefst doorgroeien, je huishouden ordenen, je kinderen opvoeden, hobby’s hebben, tijd voor je relatie en een rijk sociaal leven. Al deze ballen willen we in de lucht houden. Maar dat is een bijna onmogelijke opdracht. Dit werkt heel frustrerend en dwingt ons soms om keuzes te maken.

Het is dus nuttig om deze balans uit te diepen binnen de loopbaanbegeleiding. Welke zaken brengen me echt vreugde? Waar mag ik niet op beknibbelen? Wat is belangrijk voor mij in mijn werk en in mijn leven? Waarop kan ik best focussen?

Een goede balans vinden tussen werk en privé is belangrijk voor je welzijn. Binnen loopbaanbegeleiding maken we hier tijd voor en zorgen we dat je een concreet beeld krijgt van jouw energiegevers en -vreters. Op die manier overlaad je jouw balans niet met energievreters. Zo kan je zoveel mogelijk voldoening halen uit je werk en je batterijen opladen in je privé.