Coaches overzicht

Coach Nele Van Steen

Coach Nele Van Steen

Locatie

Regio: Sint Niklaas, Hamme, Lokeren, Dendermonde, Temse en Waasmunster

Bekijk ligging kantoor

Contacteer Nele

Wie is Nele Van Steen

Mijn professionele loopbaan staat in het teken van het begeleiden en coachen van mensen. Ik werkte 15 jaar als coördinator in de bijzondere jeugdzorg. Ik coachte begeleiders in de uitoefening van hun job en in hun persoonlijke groei. Nadat ik een opleiding volgde om mensen individueel te coachen met ondersteuning van paarden, begon ik als zelfstandige coach in bijberoep.

Ondertussen ben ik dagelijks toegewijd bezig met het coachen van mensen. Omdat ik overtuigd ben dat werk een impact heeft op de levenskwaliteit van mensen wil ik als loopbaanbegeleider mensen helpen om een job te vinden die ze graag doen, waar ze energie van krijgen en voldoening uit halen.

Ik was snel overtuigd om aan te sluiten bij het team van AanZet. AanZet draagt de waarden uit die ik zelf belangrijk vind bij het begeleiden van mensen; namelijk een kwalitatieve begeleiding, een individuele aanpak en concreet advies op maat.

Sterke kanten

Ik ga heel gedreven, enthousiast en met een onvoorwaardelijk geloof in de mogelijkheden van mensen aan de slag. Met een zorgzame, maar ook resultaatgerichte aanpak, wil ik mensen op weg helpen naar een job met veel voldoening.

Opleiding

2018-2022: 4-jarig Postgraduaat Contextuele Gedragstherapie
2017-2018: Opleiding en stage bij Aanzet Coaching
2017: MBTI (Myers Briggs Type Indicator) bij OPP
2017: Verdiepingsopleiding Acceptatie en Commitment Therapie bij ACT Academie
2017: 8-weken training ACT bij ACT Academie
2016: Basisopleiding ACT bij ACT Academie
2013: Equicoach bij Equicoaching International
2012: Training oplossingsgericht werken bij VRAAGKRACHT
2010: Training motiverende gespreksvoering bij VAGGA
1997 – 2000: Bachelor in de orthopedagogie bij IPSOC

Een paar getuigenissen van klanten van coach Nele Van Steen

MB

Top begeleiding. Vlot en duidelijk, met kennis van zaken. Het is nooit te laat om een beter inzicht te krijgen in jezelf. Dankzij Nele is dat mij absoluut gelukt.

KV

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die ik kreeg. Ik had nooit het gevoel dat ik me moest schamen of haasten. Nele is professioneel, rustig, aangenaam en goed in wat ze doet. Ik raad Nele aan omdat ze de juiste vragen stelde en kon bijsturen waar nodig.

YW

Soms loop ik op het werk vast op bepaalde werkpunten. Daarom volgde ik de begeleiding ‘werkbaar werk’ van AanZet. De sessies bij Nele hadden een direct effect op mijn professioneel én privéleven. Mijn obstakels nemen minder plaats en energie in omdat ik begrijp waar ze vandaan komen en hoe ik ze kan aanpakken. Nele zorgt voor een veilige en begripvolle omgeving waardoor je volledig jezelf kan zijn.

TT

De begeleiding van Nele focust op de persoon, wat ik zeer belangrijk vind. Het was aangenaam en met resultaat.

VDD

Nele is een vriendelijke, aanmoedigende madam met een professionele aanpak. Nele bracht duidelijkheid en maakte mij er bewust van dat ik al jaren jobs doe die niet in mijn comfortzone liggen en die veel energie van mij vragen.

AD

Loopbaanbegeleiding betekent voor mij niet het einde van alle werk gerelateerde problemen. Maar het is zeker wel een waardevolle stap in de juiste richting. Nele is een toffe, empathische en sterke vrouw die weet waarvoor zij staat en laat zich niet intimideren door kritische mensen, zoals ik, met een sterke persoonlijkheid. Zij zoekt mee naar de oplossing, zonder haar mening op te dringen en klampt zich niet vast aan één welbepaald idee. Zij is een heel goede luisteraar. Mijn zoektocht is nog niet beëindigd, maar bedankt om me op het goede pad te zetten Nele! De methode van AanZet helpt om de problemen te identificeren en kan een hulp zijn voor iedereen die zichzelf niet zo goed kent en/of begrijpt. Het geeft inzicht in je situatie en doet je begrijpen waar je naartoe wil.

Visie coach Nele Van Steen

Waarom loopbaanbegeleiding voor een goede work-life balans? Nele, een van onze coaches, bespreekt het graag even.

Coach Nele Van Steen over welke vragen hebben klanten

Ik ervaar dat heel wat mensen zich te weinig bewust zijn van wat ze graag doen.

Het gevolg is dat ze hun keuze voor een job en een werkomgeving hier te weinig op afstemmen. De vraag waarmee ze naar AanZet komen is vaak terug te leiden tot: “welke job past bij mij”.

Klanten willen een job die hen energie geeft, die ze graag doen en waar ze voldoening uit halen. Met loopbaanbegeleiding kunnen we de klanten richting geven.