Coaches overzicht

Coach Nele Van Steen

Coach Nele Van Steen

Locatie

Regio: Sint Niklaas, Hamme, Lokeren, Dendermonde, Temse en Waasmunster

Bekijk ligging kantoor

Contacteer Nele

Wie is Nele Van Steen

Mijn professionele loopbaan staat in het teken van het begeleiden en coachen van mensen. Ik werkte 15 jaar als coördinator in de bijzondere jeugdzorg. Ik coachte begeleiders in de uitoefening van hun job en in hun persoonlijke groei. Nadat ik een opleiding volgde om mensen individueel te coachen met ondersteuning van paarden, begon ik als zelfstandige coach in bijberoep.

Ondertussen ben ik dagelijks toegewijd bezig met het coachen van mensen. Omdat ik overtuigd ben dat werk een impact heeft op de levenskwaliteit van mensen wil ik als loopbaanbegeleider mensen helpen om een job te vinden die ze graag doen, waar ze energie van krijgen en voldoening uit halen.

Ik was snel overtuigd om aan te sluiten bij het team van AanZet. AanZet draagt de waarden uit die ik zelf belangrijk vind bij het begeleiden van mensen; namelijk een kwalitatieve begeleiding, een individuele aanpak en concreet advies op maat.

Sterke kanten

Ik ga heel gedreven, enthousiast en met een onvoorwaardelijk geloof in de mogelijkheden van mensen aan de slag. Met een zorgzame, maar ook resultaatgerichte aanpak, wil ik mensen op weg helpen naar een job met veel voldoening.

Opleiding

2017-2018: Opleiding en stage bij Aanzet Coaching
2017: MBTI (Myers Briggs Type Indicator) bij OPP
2017: Verdiepingsopleiding Acceptatie en Commitment Therapie bij ACT Academie
2017: 8-weken training ACT bij ACT Academie
2016: Basisopleiding ACT bij ACT Academie
2013: Equicoach bij Equicoaching International
2012: Training oplossingsgericht werken bij VRAAGKRACHT
2010: Training motiverende gespreksvoering bij VAGGA
1997 – 2000: Bachelor in de orthopedagogie bij IPSOC

Een paar getuigenissen van klanten van coach Nele Van Steen

Dankzij de loopbaanbegeleiding bij Nele weet ik welke soort jobs bij me passen.

Hoewel ik een nogal onconventionele combinatie van diploma en werkervaring heb, begreep Nele onmiddellijk waar ik vandaan kwam. Ik weet nu welke soort jobs en sectoren mij liggen. Ik kan nu gericht gaan zoeken.

Loopbaanbegeleiding hielp me om inzicht te krijgen in wat voor type persoon ik ben en in wat ik echt belangrijk vind in een job. Ik kreeg een klaardere kijk op welke jobs bij me passen.

Nele is een vriendelijke, aanmoedigende madam met een professionele aanpak. Nele bracht duidelijkheid en maakte mij er bewust van dat ik al jaren jobs doe die niet in mijn comfortzone liggen en die veel energie van mij vragen.

Bij Nele is er veel ruimte voor eigen inbreng gekoppeld aan een persoonlijke aanpak op maat.

De loopbaanbegeleiding is vooral gericht op wat jij kan als persoon en waar je naar moet uitkijken of wat je moet veranderen. Ik kreeg antwoorden op mijn vragen waardoor ik nu beter weet welke richting ik uit moet gaan met mijn carrière.

Loopbaanbegeleiding betekent voor mij niet het einde van alle werk gerelateerde problemen. Maar het is zeker wel een waardevolle stap in de juiste richting. Nele is een toffe, empathische en sterke vrouw die weet waarvoor zij staat en laat zich niet intimideren door kritische mensen, zoals ik, met een sterke persoonlijkheid. Zij zoekt mee naar de oplossing, zonder haar mening op te dringen en klampt zich niet vast aan één welbepaald idee. Zij is een heel goede luisteraar. Mijn zoektocht is nog niet beëindigd, maar bedankt om me op het goede pad te zetten Nele! De methode van AanZet helpt om de problemen te identificeren en kan een hulp zijn voor iedereen die zichzelf niet zo goed kent en/of begrijpt. Het geeft inzicht in je situatie en doet je begrijpen waar je naartoe wil.

Visie coach Nele Van Steen

Waarom loopbaanbegeleiding voor een goede work-life balans? Nele, een van onze coaches, bespreekt het graag even.

Coach Nele Van Steen over welke vragen hebben klanten

Ik ben nog maar net actief als loopbaanbegeleider maar ik ervaar dat heel wat mensen zich te weinig bewust zijn van wat ze graag doen.

Het gevolg is dat ze hun keuze voor een job en een werkomgeving hier te weinig op afstemmen. De vraag waarmee ze naar AanZet komen is vaak terug te leiden tot: “welke job past bij mij”.

Klanten willen een job die hen energie geeft, die ze graag doen en waar ze voldoening uit halen. Met loopbaanbegeleiding kunnen we de klanten richting geven.