Coaches overzicht

Coach Isabel De Beule

Coach Isabel De Beule

Locatie

Bornem
Bekijk ligging kantoor

Contacteer Isabel

Wie is Isabel De Beule

Vind de job die echt bij je past en je bruist weer van energie! Dat heb ik zelf aan den lijve mogen ondervinden.

Ik werkte meer dan 10 jaar als consultant. Hierbij trachtte ik om de klanten een zo goed mogelijke dienst te verlenen. Ik ondervond zelf wat het is om op werkvlak op een dwaalspoor te zitten. Toen besefte ik hoe belangrijk het is om een job te vinden die je graag doet, die je voldoening geeft en waar je energie uitput. Vanuit die ervaring kweekte ik een grote interesse in loopbaanbegeleiding en is er een nieuwe passie of zelfs missie ontstaan. Ik wil mensen helpen om de job te vinden die het best bij hun kwaliteiten aansluit, rekening houdend met hun context en persoonlijke voorkeuren of wensen.

Dankzij deze missie heb ik AanZet coaching leren kennen. AanZet past een methodiek toe die rechttoe rechtaan is en neemt alle aspecten die belangrijk zijn voor loopbaanbegeleiding (individuele begeleiding, context en positieve ondersteuning) in beschouwing.

Samen met mijn achtergrond in HR-tools, HR-processen en verloning ben ik alvast klaar om je zo goed mogelijk te begeleiden naar de job van jouw keuze.

Sterke kanten

Oprecht geïnteresseerd in mensen en wat hen drijft
Zeer klantgericht
Hulpvaardig
Geef graag advies en breng ideeën aan
Kan goed luisteren
Mensen begeleiden
Oplossingsgericht

Opleiding

2018: Gecertificeerd stress & burn-out coach, Better Minds at Work
2017: Attest ervaringsbewijs arbeidsconsulent
2016: Opleiding en stage loopbaanbegeleider, AanZet Coaching
2016: HR Officer, Syntra Midden-Vlaanderen, Sint-Niklaas
2012: Mindfulness training, Instituut voor Aandacht en Mindfulness
2012: Master in Arbeids- en Organisatiepsychologie, VUB, Brussel
2010: De praktijk van het positief denken, Wilfried Van Craen, vzw Polariteit
2004: Specifieke lerarenopleiding, Ehsal, Brussel
2004: Master Handelswetenschappen, Ehsal, Brussel

Een paar getuigenissen van klanten van coach Isabel

Dennis, 36 jaar

“Ik liep al een hele tijd met twijfels en onzekerheid rond over mijn werk en de richting die ik wou uitgaan in mijn loopbaan. Isabel maakte me, aan de hand van een aantal praktische testen, bewuster van wat ik graag en goed doe. Dankzij de begeleiding weet ik in welk soort job ik mij het beste voel. Hierdoor durfde ik de stap zetten om een aantal moeilijke keuzes te maken. Het heeft even geduurd, maar vandaag ben ik met meer zelfvertrouwen en voldoening aan de slag in een job die echt bij me past.”

Sarah, 29 jaar

“Drie woorden typeren Isabel: passie, professionaliteit en empathie. Isabel is een bijzondere loopbaanbegeleidster. Via haar methode heb ik het beste uit mezelf weten halen. Na onze sessies wist ik direct weer wie ik ben en waar ik voor wil gaan. Dankjewel om me terug in de juiste richting te duwen!”

Arianne, jonge veertiger

“De passie en gedrevenheid waarmee ik vroeger mijn job uitoefende, waren al enige tijd afgevlakt. Toen ook mijn privéleven eronder ging lijden, nam ik de stap naar loopbaanbegeleiding. Op een gestructureerde manier kreeg ik verhelderende inzichten. Het was best hard werken en best confronterend ook. Maar het was het absoluut waard. Ik weet nu waar mijn talenten liggen, wat me professioneel doet excelleren en welke omgevingsfactoren mijn professioneel geluk bepalen. Alleen was ik nooit tot deze inzichten gekomen!”

Visie van Isabel

Veerkracht en weerbaarheid het zijn belangrijke dingen in je loopbaan. Onze coach Isabel vertelt je er graag wat meer over en hoe loopbaanbegeleiding hierbij kan helpen.

Coach Isabel over loopbaanbegeleiding en burn-out

De oorzaak van een burn-out is nooit enkel werkgerelateerd. Meestal ligt een combinatie van zowel werk- als privé verwante veranderingen aan de basis. Eén van de eerste symptomen is het verwaarlozen van de fysieke gezondheid

Het is van cruciaal belang dat mensen die in een burn-out zitten, starten met stress- en burn-out coaching. Wanneer ze fysiek en mentaal voldoende hersteld zijn, kunnen ze starten met loopbaanbegeleiding. Als klanten opnieuw willen ontdekken waar ze goed in zijn en wat ze graag doen, is er een grote kans dat ze opnieuw graag naar het werk gaan na het loopbaanbegeleidingstraject. Klanten die onvoldoende hersteld zijn van een burn-out maken een grotere kans om te hervallen.