Coaches overzicht

Coach Git Vandenborne

Locatie

Regio: arrondissement Turnhout

Bekijk ligging kantoor

Contacteer Git

Via het contactformulier
Via e-mail: git.vandenborne@aanzet-coaching.be
Bel +32 486 25 22 33

Wie is Git Vandenborne

Als gedreven HR-medewerker in de sociale economie ontdekte ik gaandeweg mijn passie voor wat mensen bezig houdt. Hoewel het mijn job was om mensen gemotiveerd aan het werk te krijgen en met goesting aan het werk te houden, zag ik in dat er een aantal zaken essentieel waren als ik dit doel wilde bereiken. De juiste match, voldoende waardering, een gezonde balans tussen werk en privé zijn cruciaal om elke morgen fluitend naar je werk te kunnen gaan. De persoonlijke ontwikkelingsplannen (POP”s) die hiervoor werden ontwikkeld, waren voor mij een schot in de roos. Eindelijk werd er op professioneel vlak ook gefocust op de persoonlijke kwaliteiten, persoonlijke groei en de context van medewerkers.

Mijn keuze om als loopbaanbegeleider te werken voor AanZet was daarom heel evident. Ik vind mij helemaal terug in de troeven van AanZet : persoonlijk, individueel, voor iedereen, concreet en contextgebonden.

Als vrijwilliger werkte ik voor Eigen Kracht vzw als coördinator van conferenties, met focus op jongeren. Het verraste me telkens weer hoe oplossingsgericht, stimulerend en versterkend het eigen netwerk van de jongeren kan functioneren als zij kampen met bepaalde problematieken.

Naast mijn activiteiten voor AanZet, ben ik ook opruimcoach/professional organizer. Hierbij begeleid ik mensen die nood hebben aan structuur en overzicht in hun woon- of werkomgeving. Het “opruimen” van obstakels of ergernissen heeft als resultaat dat ze weer rust en ruimte krijgen in hun hoofd. Stress en burn-out krijgen zo minder kans.

Sterke kanten

 • zorgzaam
 • attent, gevoelig voor behoeften van anderen
 • daadkrachtig en resultaatgericht
 • doorzetter en plichtsbewust

Verder ben ik een “believer”: ik geloof rotsvast in de eigen kracht van het individu.

Opleiding

2021: Loopbaan met Zorg – Magenta
2021: ACT-opleiding – Allegre
2020: Loopbaanbegeleiding: opleiding en stage bij AanZet

Laatste 10 jaar :

 • persoonlijke ontwikkelingsplannen (POP)
 • MLP voor partners / Inclusief werven – VDAB
 • Generalistisch werken – De Ploeg
 • Personeelsadministratie – Encora
 • Burn-out in de zorg / Omgaan met diversiteit en verandering – VIVO
 • Management in LDE (Lokale Diensteneconomie) – Koepel LDE
 • Werkgeversbenadering in doorstroomtrajecten – Levanto
 • Anderstaligen op stage / Verbindend communiceren – HIVSET
 • Competentie- en talentmanagement – Manus
 • Eigen Kracht-coördinator – VZW Eigen Kracht
 • Creatief contextueel werken – HIVSET
 • Professional Organizer – CVA Antwerpen
 • Referentiepersoon Interculturaliteit – HIVSET

Behaald diploma : 1984: Prof. bachelor Regent talen : Nederlands, Engels, Duits

Een paar getuigenissen van klanten van coach Git

BP

Erg bedankt voor de inzichten en ondersteuning tijdens de zoektocht. Het heeft me toch wel moed gegeven.

KR

Dankzij loopbaanbegeleiding kreeg ik bevestiging van veel eigen inzichten. En nog steeds kan ik bij coach Git terecht voor nazorg.

RB

Heel erg bedankt Git! Je bent een topcoach!

Dankzij jouw inzet en aanmoediging heb ik al heel wat stappen vooruit gezet en weet ik ook waar ik naartoe wil. Ik kan iedereen die geen uitdaging meer heeft of zich niet goed voelt op het werk loopbaanbegeleiding aanraden bij AanZet. Zij geven je het laatste duwtje in de rug dat nodig is om de situatie aan te pakken.

Visie coach Git

Wie is Git? Maak snel met haar kennis!