Coaches overzicht

Coach Fran Geudens

Coach Fran Geudens

Locatie

Geel
Bekijk ligging kantoor

Contacteer Fran

Wie is Fran Geudens

Ik bouwde zeven jaar ervaring op in het begeleiden van mensen die op zoek gingen naar een nieuwe job. Daarna coachte ik vijf jaar medewerkers op de werkvloer als directeur van een klein team. Coaching naar werk en op het werk is de rode draad in mijn carrière. Met deze brede bagage besliste ik in 2013 om als zelfstandige mensen te begeleiden in hun loopbaan.

Sinds 2014 maak ik deel uit van het loopbaanbegeleidersteam van AanZet en begeleidde ik meer dan 180 mensen in hun loopbaan. Ik herken mezelf in de directe en eerlijke communicatiestijl van de zaakvoerster Ann Vogels en ik ben na 3 jaar nog steeds enthousiast over de gebruikte testen en methodieken van AanZet.

Sterke kanten

Enthousiast, positief en eerlijk. Ik denk eerder in mogelijkheden, dan in beperkingen.

Opleiding

2017: Verdiepingsopleiding ACT bij Allegre, Hasselt
2016: Opleiding ACT en RFT bij Allegre, Hasselt
2015: Opleiding ACT bij de Act-Academie, Ranst
2014: Stage loopbaanbegeleider
2013: Opleiding loopbaanbegeleiding
2010: Modules Interculturaliteit en Gezondheid aan CIMIC in Mechelen
2007: Opleiding Omgaan met verschillen bij Impuls, Kessel-lo
2006: Opleiding Coach the coach
2004: Kandidaat in de sociologie, UFSIA, Antwerpen
1999: Licentiaat vertaler, HIVT, Antwerpen

Een paar getuigenissen van klanten van coach Fran Geudens

Olivia

Ik wist niet wat ik kon verwachten van loopbaanbegeleiding. Maar het is zoveel meer dan overlopen welke jobs er zijn. Jij hielp mij tot inzicht komen in wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik belangrijk vind, wat ik in m’n mars heb en waar ik naartoe wilde in het leven. Dit vulde je aan met een hoop praktische tips, een sterk CV en een goede voorbereiding op toekomstige sollicitatiegesprekken. Zonder jou zou ik vandaag niet dezelfde gelukkige en gedreven madam zijn. Ik heb een job gevonden die me op het lijf geschreven is. Dankzij de loopbaanbegeleiding durfde ik solliciteren voor deze job. Duizend maal dank!

Peter, 33 jaar

“Loopbaanbegeleiding geeft je inzicht in wat je als persoon nodig hebt om goed te functioneren.  Het geeft je inzicht in jezelf en geeft ook meer zelfzekerheid en zelfvertrouwen.”

Anne

“Fran is een bekwame coach die naast een brede benadering oog heeft voor individuele noden en ook de tijd neemt voor emotionele en psychologische ondersteuning.”

Annick

“Ik wist niet wat te verwachten. Maar ik had niet durven denken dat ik op deze korte tijd zoveel zou leren over mezelf. Ik haal hier veel energie en inspiratie uit. Ik raad Fran aan omwille van haar toffe en duidelijke persoonlijke aanpak. Iedereen moet dit een paar keer in zijn loopbaan doen.”

Eva

“Ik was een beetje het noorden kwijt. Het zat niet meer goed op het werk en ook het solliciteren liep wat spaak. Aan de hand van de gesprekken met Fran kwam ik er achter welke richting ik wou inslaan. Ze stond mij zeer goed bij en hielp me evolueren naar mijn perfecte job. Deze heb ik dan ook gevonden. De vragen waarmee ik zat aan het begin van mijn loopbaanbegeleidingstraject zijn volledig uitgeklaard.”

Visie coach Fran Geudens

Met welke vragen komen mensen bij loopbaanbegeleiding terecht? Onze coach Fran bespreekt het even.

Coach Fran over 50-plussers en loopbaanbegeleiding

50-plussers hebben heel veel te bieden aan de arbeidsmarkt. Ze bouwden heel wat competenties op in de loop der jaren en hebben vaak geen kleine kinderen meer. Het grote verschil met jonge mensen op de arbeidsmarkt is de arbeidsethos. Ze komen op tijd, zijn niet constant met hun gsm bezig en houden werk en privé veel liever en beter gescheiden. In deze arbeidsethos kunnen werkgevers zich nog steeds goed vinden. 50-plussers moeten zich hier bewust van zijn.