Coaches overzicht

Coach Caroline Govaert

Locatie

Regio: Gent, Lochristi en Laarne

Bekijk ligging kantoor

Contacteer Caroline

Wie is Caroline Govaert

Ik had het geluk om als pas afgestudeerde psycholoog onder leiding van Dr. Luc Swinnen te mogen meewerken aan het onderzoeksproject rond stress als oorzaak van ziekteverzuim van het Nationaal Onderzoeksinstituut Voor Arbeidsomstandigheden (NOVA, nu DiOVA). Hier ontdekte ik het belang van de juiste job bij de juiste persoon, alsook de impact die werk heeft op iemands leven en welbevinden.

Mijn professionele loopbaan ben ik in de uitzendsector gestart. Via HR heb ik zeer veel bedrijven leren kennen, waardoor ik nog steeds een heel goed zicht op de arbeidsmarkt heb. Ik ben opgeklommen van consultant naar office manager tot verantwoordelijke voor een hele regio. Ik werd voortdurend geconfronteerd met het belang van werken en de impact ervan op mensen, positief maar helaas ook vaak negatief. Dit heeft me doen besluiten om zelf mensen te gaan coachen.

Ik startte de opleiding bij Better Minds @ Work met als doel om later mensen met een burn-out te coachen. Daar kwam ik in contact met één van de coaches van AanZet. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Ik kreeg de kans om bij Ann van AanZet de opleiding tot loopbaancoach te volgen. Het is de concrete en duidelijke no-nonsense manier van werken van AanZet die me zo aantrekt. Ik ben dan ook zeer blij dat ik via AanZet mensen kan coachen in de zoektocht naar de baan die bij hen past.

Sterke kanten

Brede achtergrond
Zeer goede kennis van de arbeidsmarkt
Rustig, geduldig en empatisch
Positieve benadering
Aandacht voor de mens in zijn brede context

Opleiding

2018:  Opleiding en stage bij Aanzet Coaching
2017: Stress en burnout coach bij Better Minds @ Work
2010: Diverse commerciële en people/coach opleidingen via Wim Peeters, Atlas Grow How
2008:  Specieke lerarenopleiding
1992: Licentiate in de klinische psychologie Universiteit Gent

Een paar getuigenissen van klanten van coach Caroline Govaert

WV

Ik kreeg een heel persoonlijke en resultaatgerichte aanpak bij Caroline. Ik kreeg een veel beter inzicht in mezelf en op de factoren die bijdroegen aan mijn burn-out. Ik haal uit de begeleiding meer dan verwacht en het is een belangrijke bijdrage aan mijn genezingsproces. Dit geeft me vernieuwde moed en een nieuwe lading energie. Dankjewel om me sterker te maken. Loopbaanbegeleiding bij AanZet is een aanrader voor iedereen.

ND

Loopbaanbegeleiding is een aanrader voor iedereen die twijfelt over zijn job of capaciteiten. Niet alleen kreeg ik inzicht in mijn talenten maar Caroline luisterde ook naar mijn persoonlijke noden. Bedankt voor de super begeleiding! De persoonlijke aanpak van AanZet raad ik iedereen aan.

YA

Al mijn vragen zijn uitgeklaard. Dankzij de begeleiding die je een spiegel voorhoudt, leer je zaken op een andere manier bekijken. Het is soms confronterend, maar helpt je uiteindelijk verder. Ik raad het iedereen aan omdat je dat extra duwtje in de rug krijgt om de stap te zetten waar je misschien al lang over twijfelt. Daarnaast krijg je een boost aan zelfvertrouwen omdat je duidelijk zicht krijgt op je sterke punten.

KL

De loopbaanbegeleiding bij AanZet is heel grondig en diepgaand. Verschillende aspecten komen aan bod waardoor je veel nieuwe inzichten krijgt. Ik raad Caroline aan iedereen aan die vastzit in zijn job, niet weet welke richting uit te gaan of die twijfelt aan zijn capaciteiten. Mijn zelfvertrouwen was beneden nul toen ik startte met loopbaanbegeleiding. Nu sta ik voor het eerst in mijn leven  in mijn eigen kracht. Bedankt!

Visie coach Caroline

Je werk is meer en meer een verlengde van jezelf. Onze coach Caroline vertelt je er graag wat meer over!

Loopbaancoach Caroline Govaert over loopbaanbegeleiding en burn-out

Als stress- en burn-out coach behandel ik mensen die midden in een burn-out zitten. Uiteraard is het belangrijk om eerst te werken aan hun herstel vooraleer kan gedacht worden aan re-integratie op de werkvloer.

Iemand opnieuw in identiek dezelfde ziekmakende omgeving plaatsen na herstel is vaak nefast. Er zijn zeker veranderingen nodig en hier kan loopbaanbegeleiding juist die extra ondersteuning geven. Eigenlijk zou ik zelfs durven stellen dat het een must is om de loopbaanbegeleiding te volgen voor de re-integratie. Het is uitermate belangrijk dat ze pas instappen in dezelfde job als er positieve veranderingen zijn. Zo niet is een andere omgeving die hen energie geeft, die meewerkt aan de opbouw van de klant de beste uitkomst.

Het is dan ook een zeer grote plus dat deze doelgroep bij dezelfde coach kan blijven. Er is al een vertrouwensband opgebouwd waardoor we dieper kunnen ingaan op de noden van de klant.