Coaches overzicht

Coach Caroline Govaert

Locatie

Lochristi
Bekijk ligging kantoor

Contacteer Caroline

Wie is Caroline Govaert

Ik had het geluk om als pas afgestudeerde psycholoog onder leiding van Dr. Luc Swinnen te mogen meewerken aan het onderzoeksproject rond stress als oorzaak van ziekteverzuim van het Nationaal Onderzoeksinstituut Voor Arbeidsomstandigheden (NOVA, nu DiOVA). Hier ontdekte ik het belang van de juiste job bij de juiste persoon, alsook de impact die werk heeft op iemands leven en welbevinden.

Mijn professionele loopbaan ben ik in de uitzendsector gestart. Via HR heb ik zeer veel bedrijven leren kennen, waardoor ik nog steeds een heel goed zicht op de arbeidsmarkt heb. Ik ben opgeklommen van consultant naar office manager tot verantwoordelijke voor een hele regio. Ik werd voortdurend geconfronteerd met het belang van werken en de impact ervan op mensen, positief maar helaas ook vaak negatief. Dit heeft me doen besluiten om zelf mensen te gaan coachen.

Ik startte de opleiding bij Better Minds @ Work met als doel om later mensen met een burn-out te coachen. Daar kwam ik in contact met één van de coaches van AanZet. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Ik kreeg de kans om bij Ann van AanZet de opleiding tot loopbaancoach te volgen. Het is de concrete en duidelijke no-nonsense manier van werken van AanZet die me zo aantrekt. Ik ben dan ook zeer blij dat ik via AanZet mensen kan coachen in de zoektocht naar de baan die bij hen past.

Sterke kanten

Brede achtergrond
Zeer goede kennis van de arbeidsmarkt
Rustig, geduldig en empatisch
Positieve benadering
Aandacht voor de mens in zijn brede context

Opleiding

2018:  Opleiding en stage bij Aanzet Coaching
2017: Stress en burnout coach bij Better Minds @ Work
2010: Diverse commerciële en people/coach opleidingen via Wim Peeters, Atlas Grow How
2008:  Specieke lerarenopleiding
1992: Licentiate in de klinische psychologie Universiteit Gent

Een paar getuigenissen van klanten van coach Caroline Govaert

WV

“Ik kreeg een heel persoonlijke en resultaatgerichte aanpak bij Caroline. Ik kreeg een veel beter inzicht in mezelf en op de factoren die bijdroegen aan mijn burn-out. Ik haal uit de begeleiding meer dan verwacht en het is een belangrijke bijdrage aan mijn genezingsproces. Dit geeft me vernieuwde moed en een nieuwe lading energie. Dankjewel om me sterker te maken. Loopbaanbegeleiding bij AanZet is een aanrader voor iedereen.”