Coaches overzicht

Coach Annick Van Beylen

Coach Annick Van Beylen

Locatie

Dessel

Bekijk ligging kantoor

Contacteer Annick

Wie is Annick Van Beylen

Het kostte me jaren om weg te gaan uit mijn eerste job. Ik had niet het nodige inzicht en zelfvertrouwen om de juiste keuzes te maken. Daarnaast mocht ik aan de lijve ondervinden dat vastzitten in je job enorme gevolgen kan hebben voor je gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal en de weerslag hiervan op je omgeving.

Na een traject bij AanZet Coaching kwam ik hier snel achter door de concrete en persoonlijke aanpak en het feit dat er heel fel rekening gehouden wordt met de context van een persoon. De werking en de waarden van AanZet Coaching leunen zeer sterk aan bij mijn eigen waarden. Sinds 2017 ben ik dan ook trots om deel uit te maken van het team van Ann Vogels. Naast mijn job als loopbaanbegeleider ben ik al 12 jaar werkzaam in HR en administratie in verschillende sectoren.

Ik sta te trappelen om mijn kennis en ervaring aan onze klanten mee te geven zodat ze met een berg zelfvertrouwen, inzicht én lef hun eigen keuzes kunnen maken. Do what makes you happy!

Sterke kanten

Met een open blik leer ik je graag kennen en stel ik je gerust om met vertrouwen en zekerheid samen tot concrete inzichten komen. Ik bied je een dosis gezond verstand, een duidelijke structuur en een heldere communicatie doorheen het ganse traject.

Opleiding

2017: Opleiding en stage Aanzet Coaching
2016: 8 weken opleiding ACT bij Allegre ‘Anders leren kijken’
2015: Workshop Werken met competentieprofielen bij Resoc Kempen
2014: Workshop Tools voor een efficiënt ziekteverzuim bij Resoc Kempen
2008: Het voeren van functionerings- en evaluatiegesprekken bij Cevora
2005: Bedrijfsbeheer, optie Rechtspraktijk

Een paar getuigenissen van klanten van coach Annick Van Beylen

Vicky

“Ik ben blij dat ik u leerde kennen in de moeilijkste periode van mijn leven. Je liet me inzien dat ik eerst aan mezelf moet denken. Dit doe ik nu ook. Door mijn gezondheid kan ik op werkvlak niet alles doen. Nu weet ik beter wat ik aankan. Na elke loopbaansessie was ik opgelucht. Als ik het niet kan, moet het ook niet. Want het is nog steeds zeer moeilijk om in de maatschappij ‘anders’ te zijn als je gezondheid het niet toelaat. Een welgemeende merci om altijd naar me te luisteren en om me goede raad te geven.”

Huisarts

“Ik meldde me aan bij AanZet omdat ik na een kleine 20 jaar als huisarts dacht uitgekeken te zijn op mijn job. Annick deed mij inzien dat ik eerst moest afvragen waar juist de knelpunten in mijn huidige job liggen en of ik daar iets aan kon veranderen. Zo ontdekte ik dat huisarts wel degelijk een geschikte job voor me is als ik dit op de juiste manier invul. De concrete uitwerking moet je uiteraard zelf doen, maar Annick reikte de juiste inzichten aan. Ik raad een begeleiding door AanZet zeker aan.”

LG

“Gezien de alsmaar langere loopbaan vind ik loopbaanbegeleiding volgen eigenlijk een must voor iedereen. Dankzij uitvoerige testen en persoonlijke gesprekken krijg je de nodige inzichten. Ik kan het iedereen aanraden. Gewoon doen en de loopbaancheque aanvragen. Een oprechte dank aan Annick. Je doet dat super!”

Leerkracht

“Tijdens de sessies bij Annick kreeg ik de bevestiging dat ik mijn job als leerkracht graag doe, maar dat het evenwicht tussen mijn energiegevers en -vreters zoek was. De tools en werkvormen van AanZet zijn zeer waardevol. Ik kreeg meer inzicht in mezelf, mijn competenties, talenten, werkpunten, waarden en normen. De sessies waren vaak confronterend, maar ik kwam er positiever en sterker uit. Het toepassen van de verkregen tips is een aandachtspunt om mijn job werkbaar te houden. Loopbaanbegeleiding bij AanZet is een aanrader.”

KG

“De sessies waren nuttiger en interessanter dan ik had verwacht. Ik ben enorm geholpen. Ik weet nu veel beter wat mijn kwaliteiten zijn en waar ik naar toe wil. Mijn coach Annick deed alles met liefde. Dat voelde je en dat apprecieer ik heel erg. Loopbaanbegeleiding volgen bij AanZet is echt een aanrader. Voor zowel de persoonlijke als professionele aanpak, de open sfeer, de kwaliteit en de liefdevolle touch.”

Visie coach Annick Van Beylen

Waarom loopbaanbegeleiding bij een burn-out? Annick, een van onze coaches, kan er over meespreken.

Coach Annick Van Beylen over combinatie werk-privé

80% van mijn klanten ervaart heel veel druk. Niet alleen op het werk, maar ook in hun privé. Mensen die over hun grenzen laten gaan, hebben er niet alleen op het werk last van, maar ook in hun privé.  En het komt er op aan om die combinatie werk-privé beter op elkaar af te stemmen. Dit geeft dan rust, zowel thuis als op het werk.