Coaches overzicht

Coach An Vleugels

Locatie

Borgerhout
Bekijk ligging kantoor

Contacteer An

Wie is An Vleugels

Zowel in mijn privéleven als op mijn werk kruisen er regelmatig mensen mijn pad die “op zoek” zijn – op zoek naar werk dat hen energie geeft, op zoek naar werk dat hen voldoening geeft, op zoek naar werk dat hen doet groeien … . Deze zoektocht start eigenlijk altijd bij jezelf. Wie ben je? Waar sta je voor? Wat zijn jouw talenten en wanneer voel je je goed? Dankzij mijn ervaring als HR medewerker heb ik ontdekt dat mijn passie ligt in het begeleiden van mensen tijdens deze zoektocht. Ik heb een heel sterke bewondering voor mensen die hun loopbaan in handen durven nemen en bied hierin graag ondersteuning.

Onder het motto “practice what you preach” nam ik mijn eigen loopbaan onder de loep. De job als loopbaancoach zie ik als een mooie aansluiting op mijn talenten en mijn drijfveren. Ik vind het erg belangrijk om in lijn met je eigen waarden te leven. Het was dan ook  een bewuste keuze om me bij AanZet aan te sluiten. De waarden die de organisatie uitdraagt, nl. concrete loopbaancoaching op maat van het individu en vanuit een positieve benadering, kan ik enkel maar toejuichen.

Sterke kanten

  • Mensgericht
  • Verantwoordelijk
  • Vriendelijk
  • Bedachtzaam
  • Toegewijd

Opleiding

2020: Loopbaancoach, AanZet
2018: Loopbaancoach, HRD Academy
2015: Master in Human Resource Management, Antwerp Management School
2014: Master in de psychologie: bedrijfspsychologie en personeelsbeleid, UGent

Een paar getuigenissen van klanten van coach An Vleugels

Visie coach An Vleugels